ConfinZ

Pic 1

Verbinden: spreek de juiste taal

Controllers en commerciële mensen spreken vaak van nature niet dezelfde taal. Wij leggen de verbinding tussen commercie en control, door te fungeren als relatiebeheerder. Succes hangt tenslotte voor het grootste deel af van de acceptatie. Dit is voor ons de kritische succesfactor, het zijn van partner in business.

 

"Een controller is als de man in het                                            kraaiennest op een schip. Hij heeft                                                overzicht over het schip en kijkt vooruit.                                           Hij zit zelf niet aan het roer, maar de                                                    stuurman moet blindelings op hem                                               kunnen vertrouwen."                                                  "

 

Vertrouwen is de basis van waaruit we werken. Onze klant moet er op kunnen vertrouwen dat kwaliteit en maximale inzet wordt geleverd. Ongeacht of het nu een managementopdracht, een business control opdracht of een audit is. Vertrouwen betekent ook "hard voor de zaak en zacht voor de relatie". We proberen de juiste snaar te raken bij management en medewerkers. Borging van een kwaliteitstraject valt of staat bij begrip en acceptatie van de mensen die het uiteindelijk moeten doen.

 

Business Control
Pic 6

Busines Control vanuit de "Partner in Business" gedachte. Dit betekent de Bussines begrijpen, de juiste taal spreken en de juiste snaar kunnen en durven raken. Spiegelen op inhoud en gedrag op een open en eerlijke manier.

Audits

Pic 7

Audits benaderen wij vanuit de managementcyclus. Wat kan anders binnen het beleidskader, bij het management en bij de medewerkers. Dit alles vanuit een positieve insteek. Ook bij audits geldt niet alleen constateren, maar ook voldoende handvaten meegeven voor verdere borging.